Hoeveel kans maakt Trijntje tijdens de halve finales van het Songfestival?

0

trijntje-oosterhuis-songfestival-jurk-1
Theo-Thumbnail
Theo: Komende week is het dan echt zover en gaat het songfestival van start.
Onze eigen Trijntje zal dinsdag tijdens de halve finale plaats moeten gaan nemen op de buhne en hard haar best moeten gaan doen om een plaatsje in de finale te bemachtigen.
De afgelopen weken was er veel te doen om haar jurk.
Of eigenlijk jurken, want de eerste heel erg blote werd in de tweede rehearsals vervangen door een wat sobere.
Veel commotie dus; wat ons op de vraag brengt, zoals heel Nederland, wat zijn Trijntje haar kansen tijdens de halve finale?


Doc Funk
Dr. Funk: Allereerst moet ik zeggen dat ze zeker voor die eerste jurk moet kiezen. Die oostblok landen komen waarschijnlijk met cirkelzaag jonglerende houthakkers omringd door een stel dronken dwergen, dus we kunnen wel iets gebruiken dat opvalt.


Goldy-Thumbnail
Goldy: Ow, kom op Doc! Wat een uitleg, geef maar gewoon toe dat je graag naar haar tieten kijkt!
 
 


Doc Funk
Dr. Funk: Haha, busted! Je hebt gelijk, ik ben inderdaad fan van het vrouwelijk lichaam in al haar vormen en vind Trijntje haar decolleté er damned good uitzien.
If you’ve got it, flaunt it baby!


Theo-Thumbnail
Theo: Ok duidelijk, ze moet die eerste jurk aantrekken. Maar wat vinden jullie eigenlijk van het liedje?
 
 


Goldy-Thumbnail
Goldy: Nou, ik vind dat daar het probleem ligt. Trijntje is een geweldige zangeres, maar ik vind haar liedje niet sterk genoeg om de finale te halen.
 
 


Doc Funk
Dr. Funk: Juist, my thoughts exactly! En daarom kan ze alle hulp gebruiken. Dus als ze dan some skin moet laten zien, so be it!
If you’ve got it, flaunt it baby!
 


Goldy-Thumbnail
Goldy: Ik dacht zelf eerder aan de uitstekende regie zoals we die vorig jaar ook hadden. De cameravoering van Hans Pannecoucke was wat mij betreft hetgeen dat Ilse en Waylon vorig jaar die extra zet gaf. Die twee spatten samen van het scherm af.


Theo-Thumbnail
Theo: Dan zijn we eruit. Punt 1: Ze moet zeker die eerste jurk aantrekken en punt 2: Ze zal alle hulp van de regie kunnen gebruiken om het nummer tot leven te brengen.
Wij wensen haar in ieder geval heel veel succes!
 

Share.

About Author

Theo is de eindredacteur van The Watchtower.

Leave A Reply